www.lymfa-heidi.fi

 

IMUSUONISTO Vastaanotto:
 

Imusuonisto on verenkierron kanssa rinnakkainen kuljetusjärjestelmä.

Se muodostuu useista pienistä ja suurista imusuonista sekä imusolmukkeista. Imusolmukkeita ihmisellä on n. 500-600 kpl. Eritysesti kaulalla, nivuksissa, kainaloissa ja suoliston alueella.

Imunestejärjestelmä ulottuu kaikkiin kehon elimiin ja kudoksiin.

Imuneste eli lymfa koostuu pääasiallisesti kudosnesteestä ja ns. lymfakuormasta, johon kuuluvat m.m. valkuaisaineet ja aineenvaihduntatuotteet.

Imusuoniston tehtävänä on kuljettaa verisuonille ravintoaineita ja happea, sekä poistaa kudoksista sinne jäänyt neste-ja valkuaisainekuorma.

Imusuonijärjestelmällä on myös tärkeä osuus kehon puolustusjärjestelmässä. Imusolmukkeet hajottavat tai tuhoavat elimistöön kulkeutuneita vieraita aineita esim.bakteereja, viruksia, likaa.

Normaalitilassa vallitsee tasapaino solujen välissä olevassa tilassa sinne tulevan ja sieltä menevän nesteen välillä. Tasapaino voi häiriintyä esim.imusolmukkeiden poiston seurauksena, soluvälitilaan kertyy valkuaisainepitoista nestettä =>turvotusta. Paras hoitomuoto tämän poistamiseen on lymfaterapia. Ongelmana ei ole neste vaan vahingoittunut imusuonijärjestelmä.

 

Sepänkylä:

Markkinatie 1
65610 Mustasaari
Katso kartta >>

Kotikäyntejä Vaasa & Mustasaari

Hinnasto:

60 min=55€
90 min=80€
(+50% Kotikäyntilisä)

Maksuvälineet:

Kätesmaksu, Maksukortti, Mobilepay,
  

Ajanvaraus:

Puh: 040-7516669
 

Heidi Sundsten

Dipl.Vodder-lymfaterapeutti (1999)
Sairaanhoitaja, sisätauti-kirurgia (1998)

           Tervetuloa